Wat we graag willen

Iedereen in Nederland de mogelijkheid bieden om zelf zonnestroom op te wekken. Dan draagt iedereen bij aan een duurzaam Nederland (en ben je ook nog eens financieel slim bezig!). Dat is wat we willen.

Het is tijd voor verandering

De energiemarkt in Nederland is voor het grootste deel nog steeds afhankelijk van fossiele energiebronnen. Als iedereen zou kiezen voor zonnestroom kunnen we dat veranderen. Zonnestroom is schoon, stil en kleinschalig op te wekken. Op plekken die anders vrijwel geen nut hebben. Zo werken we met z’n allen aan een zonnige (want duurzame) toekomst.

Zon

De kracht van de zon

Wij geloven in de kracht van de zon. Daarom leveren we niet alleen donkergroene stroom. We wekken stroom op in onze kleinschalige zonneparken door heel Nederland. Zo kan iedereen van de zon profiteren. Ook wanneer je geen zonnepanelen op je dak kunt leggen.

Zonnepanelen uit park A58 in Etten-Leur waar klanten zelf mee kunnen opwekken

Je eigen stukje zon

De zonnestroom die we opwekken in onze zonneparken, leveren we direct aan jou. Zo draag jij bij aan een duurzame productie. En kunnen straks alle kolen- en gascentrales dicht. Vrijopnaam levert altijd 100% zonnestroom van Hollandse bodem.

Daarnaast kun je je eigen stukje zon claimen met een Paneelopnaam, een zonnepaneel uit een van onze zonneparken. De stroomopbrengst van jouw panelen brengen we jaarlijks in mindering op je energienota.

Duurzame energie én persoonlijke service

De onafhankelijke, tegendraadse energieleverancier, opgericht in 2015 door Marc Kluijtmans, Casper Hengst en Bas Wijnen. Zij vonden elkaar, ondanks verschillende achtergronden, in een gemeenschappelijk ideaal. Het vinden van een oplossing die elke Nederlander in staat stelt om zelf de overgang naar een duurzamere energiemarkt te versnellen.

Bij Vrijopnaam doen we het graag nét even anders. Een persoonlijke (en snelle) service vinden we belangrijk en wel zo fijn. Je kunt alles zelf regelen in de Vrijopnaam-app of op de website, maar voor vragen zijn we ook ‘gewoon’ (en goed) bereikbaar. Goed geregeld, geen gedoe.

Meer weten? Bel ons gerust een keer op!

Team Vrijopnaam